Kodin askareisiin apua?

Onko tarvetta ahkeralle apulaiselle, joka voisi käväistä auttamassa arjen askareissa? Seurahankinnan uuden palvelun piiriin parhaillaan kerätään seurojen jäsenistä vastuullisia ahkeria tekijöitä avuksesi.

Kerro meille, millainen tehtävä tulisi suorittaa, esim. lumityöt, lapsen/vanhuksen hoito, kaupassa käynti, lumityöt tai ruohonleikkuu… Kirjaa tarpeesi palveluumme ja etsimme Sinulle tekijän. Saat kotitalousvähennystä, mikäli tehtävä on kotitalusvähennyksen piiriin kuuluvaa toimintaa. 

Tee oma profiili ja voit alkaa tilaamaan palveluita. Tässä linkki ja kirjoita yksityinen koodi Seurahankinta

 

Ensimmäinen askel?

Onko tuttua, että se ensimmäinen askel jää ottamatta ja lenkille lähtö on enää siitä kiinni…

Ensi manantaina, kuun alusta, etc. 

Ei enää tekosyitä vaan ostat palvelun kauttamme, jossa alan harrastaja vie sinut lenkille sovittuna ajankohtana.

Vai kiinnostaisiko pelata Padelia, käydä uimassa, laskettemassa, pyöräilemässä, golfaamassa tai jossakin muussa lajissa, mutta ei tule lähdettyä. Alan harrastaja mielellään tekee lajikohtaista treeniä ja tienaa samalla hiukan taskurahaa omiin harrastuksiinsa ja ennenkaikkea kerää samalla arvokasta työkokemusta, sillä jokainen toimeksianto arvostellaan ja digitaalinen cv karttuu tulevaisuutta silmällä pitäen…

Tee oma profiili ja voit alkaa tilaamaan palveluita. Tässä linkki ja kirjoita yksityinen koodi Seurahankinta

 

Testaa uutta palveluamme!

Pilotoimme uutta palvelua ja haluaisimme kuulla, mitä tehtäviä voisit ulkoistaa ja parhaillaan kotitalousvähennyksen avulla vapauttaa itsellesi vapaa-aikaa arjen rutiineista. Täytä lomake ja kerromme lisää palvelustamme ja saat tilaajatunnuksen käyttöösi.