Harrastukset maksaa – Seurahankinta mahdollistaa

Seurahankinta on kuopiolainen startup-yritys, joka sai alkunsa, kun kaksi urheilun ja harrastusten ystävää päättivät tammikuussa 2020 ryhtyä helpottamaan urheiluseurojen edellytyksiä uusien harrastajien hankintaan.

He olivat huomanneet, että harrastusten kustannukset voivat olla huomattavan korkeita. Pienituloisilla perheillä ja yksinhuoltajilla ei ole millään niihin varaa.

Moni paikallinen urheiluseura elää kädestä suuhun

Kaikki raha, mitä hankitaan esimerkiksi jäsenmaksuilla, joulukorttien myynneillä ja sponsoreiden tuilla, menee arjen pyörittämiseen. Eikä riitäkään. Usein joudutaan turvautumaan mittavaan talkootyöhön.

Rahan hankinta on hyvin haastavaa ajassa, jossa ihmisten aika on kortilla ja sponsoreiden panostukset tiukassa. Lisäksi 2020 puhjenneen koronaepidemian on laajasti uutisoitu vieneen urheiluseurojen tulot, mutta jättänyt jopa kaikki menot maksettaviksi.

Urheiluseurat tarvitsevat kaiken tuen, että nykyisten jäsenien harrastusmahdollisuudet saadaan säilymään ja uusien jäsenien määrän kasvamaan.

Perustajien visio on, että Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden.

Se kuulostaa suurelle unelmalle, mutta he uskovat, että kaikki on mahdollista kun asioita tehdään yhdessä. Pihat ja hiekkakentät ovat täynnä tulevaisuuden Patrik Laineita, Teemu Pukkeja, Riikka Lehtosia ja Kaisa Mäkäräisiä.

Seurahankinta auttaa urheiluseurojen toimintaa pyörittäviä organisaatioita tarjoamalla heille vaivattoman ja maksuttoman verkkoalustan, jossa myydään valmiiksi hankittuja tuotteita, joista seuralle tuloutetaan tuloja. Kaikki normaali varainhankinnan vaivannäkö jää pois.

Yrityksillä ja yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus tarjota tuotteensa myyntiin verkkoalustalle valtakunnallisesti. Samalla he saavat itselleen lisämyyntikanavan.

Seurahankinnan alustalta ladataan saldoa sekä yritykselle, että seuralle kun kaupallinen transaktio tapahtuu.

Vuonna 2018 julkaistun lasten ja nuorten vapaa-aikatutkimuksen mukaan, lapset ja nuoret tykkäävät harrastaa, koska se on kivaa ja saa olla kavereiden kanssa. Vanhempienkin mielestä tämä on tärkein asia.

Seurahankinta on perustettu siksi, että harrastaminen ja yhdessä tekemisen riemu kuuluu kaikille.

Harrastukset maksaa. Seurahankinta mahdollistaa. Kysy lisää: toimisto@seurahankinta.fi